Over Bloei!

Jarenlang was ik manager, na mijn burn-out heb ik keuzes gemaakt en volg een ander pad. Ik wil een goede vader, echtgenoot en vriend zijn en moeiteloos mijn werk kunnen doen.

Ik help mensen en organisaties wakker te maken. Sinds een klein jaar nodig ik mensen uit voor een goed gesprek in een Jaguar. Alle mensen zijn mooi, hebben levensvragen en durven te verbinden. Voor mij rijkdom dat deze prachtige mensen hun verhalen met me delen. Op deze plek deel ik de verhalen, ervaringen en inzichten. De mensen die bij me instappen zijn van alle achtergronden, alle leeftijden met eigen waarheden. Dus huisvrouwen, medisch specialisten, managers, bestuurders, leraren, grootmoeders et cetera.

Mijn bedoeling is om met hen verbinding te maken, naar ze te luisteren en te verwonderen. Dit leidt tot prachtig bezielende gesprekken, emoties en verbinding van mens tot mens.

De systeemwereld is dominant, hierdoor staat verbinding tussen mensen onder druk, in de maatschappij, organisaties en zelfs in gezinnen. Ik wil bijdragen aan herstel van verbinding. Van controle naar vertrouwen, van agenda’s naar gesprekken, van denken naar doen en van groei naar bloei!

Met vrolijke groet,

Arno