Durf! 2 daagse

8 en 9 mei 2020 – 2 Daagse Durf!

Durf sprong

Loop je met een dilemma, sta je voor een belangrijke keuze en wil je jouzelf uitdagen? Ga met ons mee op avontuur en neem deel aan de tweedaagse Durf te Bloeien!

Je gaat iets beleven dat misschien een beetje oplevert, misschien wel heel veel oplevert, maar waarvan je nog niet weet wat. En ook niet zeker weet óf het je wat oplevert.

Twee professioneel coaches met totaal verschillende achtergronden dagen je uit om maximaal betekenisvol in het leven te staan.

Fraukje Meulenbroek is huisarts en coach en ikzelf, voormalig manager/econoom

Tijdens deze tweedaagse wordt je meegenomen naar verschillende plekken in jouzelf. Wij zorgen voor een veilige omgeving waarin je maximaal creatief en moedig bent. We ontregelen op een prettige en uitdagende manier. We laten je twijfelen, ondernemen verschillende activiteiten, hanteren diverse aanpakken en laten ruimte voor reflectie. In een groep van maximaal tien personen, verschillende achtergronden, verschillende dilemma’s en allemaal mens.

Je bent maximaal creatief wanneer je onderweg bent, wanneer je jouw rol achter je durft te laten en alleen de mens meeneemt. Je bent maximaal creatief wanneer je in een nieuwe en diverse groep bent, waar je zonder verleden bent en je helemaal nieuw en fris als mens mag voorstellen.

De tweedaagse is bedoeld voor professionals uit verschillende organisaties die al langere tijd met een keuze/dilemma rondlopen en hierop ondersteuning zoeken.

2020
Durf te vragen
Durf te twijfelen
Durf te gaan
En durf te Bloeien!

Programma

Dag1 Wakker worden

Ontvangst
Welke mensen zitten in de groep
Met welke dromen en ambities, de kracht van diversiteit
Lunch
Naar buiten in gesprek, luisteren naar en leren van de ander
Met de oplossing naar binnen
Diner
Avondprogramma met individuele coaching

Dag2 Bloeien

Ontbijt
Delen inzichten en nieuwe realiteit
Naar buiten in gesprek, deel jouw stappen en leer van de ander
Lunch
Deel je droom en de reis ernaartoe
Positieve en actieve afsluiting

Koop je kaartje

fraukje en arno